STØT BILER TIL UKRAINE

GIV 300 👍 STØT MED 500 💪 DONER 1.000 🙏🏻 VALGFRIT BELØB

Morten Lindholt – Indkøbschefen fra Lystrup

Morten er bror til Jesper Lindholt og har været med siden februar 2015.

Selv kørte Morten sin første bil i 2017 og har i skrivende stund siddet bag rattet ved 9 af de biler, vi sidenhen sammen har sendt afsted. Morten driver til dagligt sit firma, slaghul.dk , hvor han reparerer asfaltvejens revner, striber og huller.

Det var måske nogenlunde kompatibelt med aktiviteten i Biler til Ukraine inden februar 2022. Men så satte Rusland sit storangreb ind, og verden vågnede op.

Alene i 2022 har Morten været hovedarkitekten på at indkøbe og klargøre mere end 50 biler, som er sendt afsted til fronten. Det er i snit mere end en bil om ugen, som skal findes, besigtiges, købes, klargøres og køres først rundt i DK ift ovenstående og herefter til afleveringsstedet i Ukraine.

På samme måde var sidste tur i starten af februar 2023 med Morten som turleder Biler til Ukraines hidtil største tur med hele 11 biler afleveret i Ukraine. Og det er ikke nogen lille opgave at få så mange ældre biler sikkert frem til modtager gennem al bureaukratiet.

Hvordan Morten har fået tid til sit firma igennem det seneste år, forstår vi ikke.

morten_bil
Morten ved en Opel, som blev leveret i 2018

 

Morten er også med til at fundraise, have kontakt til virksomheder, bestiller sponsorklistermærker, koordinere opsamling af udstyr til at fylde bilerne med .... og alt-muligt-andet.

Han har i øvrigt også mere end én gang selv købt eller doneret en udtjent firmabil til sagen.

Privat er Morten gift med Jennifer og far til 5, og hvis du bliver lidt forpustet bare ved at tanken om alt det Morten gør for ukrainsk sejr, så forstår vi det godt. Det kan kun lade sig gøre på grund af massiv opbakning fra familien.

Jennifer, Mortens kone, fortjener sin helt egen hyldest. Både fordi hun selv brændende tror på og arbejder for sagen og fordi der bag enhver ildsjæl står en rummelig og tålmodig partner, som skal løfte tilsvarende mere på hjemmefronten.

morten_bil_july11-2017
En stolt Morten leverer en transporter midt i sommervarmen 2017

Morten gør det fordi han, som han selv siger er "både rasende og frustreret over, at Ukraine er under angreb fra Putin" og fordi den taknemmelighed han møder i Ukraine beviser værdien af det vi gør, og gør det nemt at blive ved.

Som det er tildældet med en de fleste af vores andre tidligere chauffører, har vi ikke kunne finde billeder af alle biler. Det var ikke så vigtigt, for de "kørte jo bare en bil til fronten". Men her af nogen af dem vi kunne finde frem. Læg også mærke til den lille golfvogn, som gik til et militærhospital i Kyiv.

Tak, Morten. 🙏 - Når Ukraine vinder krigen, vil det være på grund af folk som dig. Tak for at du som du selv siger "handler før du tænker" og gør en forskel.

Selvom det er brormand Jesper, som har fået overrakt de indtil nu 5! medaljer fra Ukraine, så står dit navn i den grad på dem alle sammen! 🎖🎖🎖🎖🎖 - Det kan du og din familie godt være stolte af!

Morten Lindholt
Her står Morten ved en udbrændt russisk tank primo 2023